Go Back

Citronsuppe

Lækker let citronsuppe, der kan spises som en lækker treat i sig selv eller serveres med is
Samlet tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 Citroner
  • 5 dl Vand
  • dl Hvidvin
  • Salt
  • 75 g Sukker
  • 3 spsk Maizenamel
  • 2 Æggeblommer

Sådan gør du

  • De 3 af citronerne skylles og skrælles meget tyndt.
  • De koges i vandet i ca. 10 min.
  • Vandet sigtes i et liter mål.
  • Hvidvin, citronsaft samt vand kommes i ( så der bliver 1 ltr.)
  • Det kommes tilbage i gryden og tilsmages med en anelse salt, samt sukkeret.
  • Citronsuppen koges op og jævnes med udrørt maizena.
  • Koges igennem og tages fra varmen.
  • Legeres med æggeblommerne og må ikke koge.
  • Serveres kold, med meget tynde skiver af den sidste citron i - Server eventuelt også med is.