Go Back

Blomkålssuppe

Lækker blomkålssuppe til 3-4 personer med både kartofler, gulerødder og løg.
Prep Time15 mins
Cook Time1 hr
Total Time1 hr 15 mins
Course: Suppe
Servings: 4 personer

Ingredients

  • 1 Blomkål
  • 1 Mellemstort løg
  • 200 g Kartofler
  • 1 Stor gulerod
  • 1 Hønsebouillontterning
  • ½ tsk Salt
  • ½ tsk Hvid peber
  • 1 spsk Margarine eller olivenolie
  • 1 l Vand

Instructions

  • Blomkål renses, skylles og deles i små buketter.
  • Løg, gulerod og kartofler renses skylles og skæres op til svitsning i gryden.
  • Fedtstoffet smeltes, ikke brunes og løg og gulerod vendes, men ikke brunes.
  • Når løgene er blødgjorte tilsættes vand, boullionterning, salt, peber, kartofler og blomkål.
  • Kom låg på gryden. Når retten er småkogende røres rundt så boullionterningen opløses.
  • I alt koges suppen i 45. min - 1 time og til sidst blendes suppen.

Notes

Servering : Spises som den er med en grovbolle eller grovflûte til.
Billede af blomkålssuppe er fra HurtigMums. Du kan se deres variant af blomkålssuppe her.