Mexicansk majssuppe

mexicansk majssuppe

Mexicansk majssuppe – En cremet, sød suppe, som er fyldt med grøntsager og som man med stor sandsynlighed har ingredienserne til i forvejen. Det betyder, at man kan bringe efterårshygge direkte ind i køkkenet, uden først at skulle iklæde sig det store overtøj og bevæge sig udenfor. Dét er noget, jeg personligt sætter højt, når jeg kigger ud […]

Aspargessuppe

aspargessuppe

Her får du den helt klassiske favoritsuppe aspargessuppe. Den er lavet på fløde og æggeblommer og naturligvis asparges og så selvfølgelig en god portion bouillon! Nem og lækker opskrift på aspargessuppe Kommentar til aspargessuppe? Har du nogle kommentarer, ris eller ros eller forslag til denne aspargessuppe, så endelig kommenter nedenfor!

Blomkålssuppe

Blomkålssuppe

Blomkålssuppe har lavt fedtindhold og den er rigtig god til diabetikere og folk med kolesterolproblemer. Her får du opskriften på vores blomkålssuppe uden så meget mere omsvøb! Lækker blomkålssuppe til 3-4 personer med både kartofler, gulerødder og løg.

Gulerodssuppe

gulerodssuppe

Her får du en lækker lille opskrift på gulerodssuppe. Suppe med gulerødder, laurbærblade og citronsaft! Kommentarer til opskriften på gulerodssuppe Har du ris eller ros til denne gulerodssuppe – en spændende kommentar eller gode forslag, så er det nedenfor, hvor du har mulighed for at kommentere!

Gulerods- og appelsinsuppe

gulerodssuppe

Med den her suppe får du lige et ekstra lille pift til din normale gulerodssuppe. Appelsinsaften er en genial lille tilføjelse! Suppe med masser af gulerødder og appelsinsaft.

Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe kan laves på mange forskellige måder. Her får du vores variant med porrer, gulerødder og kartofler. Dejlig grøntsagssuppe med porrer, gulerødder og kartofler.

Gratineret løgsuppe

Er du til ost, løg og suppe, ja så er den her gratineret løgsuppe din nye bedste ven… eller måske bare favoritmad! Lækker gratineret løgsuppe til dem der godt kan lide det lidt franks

Champignonsuppe

Hvilken slags svampe er du mest til, hvis det er champignon, så er du kommet til rette sted. Her få du nemlig den lækreste opskrift på champignonsuppe! Her får du en lidt for hånden udviklet champignonsuppe. Den er ikke så detaljerig som så mange andre af vores opskrifter, men god appetit!

Citronsuppe

citronsuppe

Her får du en rigtig treat, som du kan servere som aftenssnack eller til dessert. Denne citronsuppe er en af mine favoritdesserter 🙂 Lækker let citronsuppe, der kan spises som en lækker treat i sig selv eller serveres med is

Brændenældesuppe

brændenældesuppe

Her får du en rigtig brændenældesuppe. Du kan eventuelt selv tage ud og hente brændenælderne, men pas nu på du ikke brænder dig selv! Brændenældesuppe er en fin lille suppe, hvor man kan finde den vigtigste ingrediens i naturen selv.