Champignonsuppe

Smager vild godt og faktisk ikke så svær at alve!

Hvilken slags svampe er du mest til, hvis det er champignon, så er du kommet til rette sted. Her få du nemlig den lækreste opskrift på champignonsuppe!

Champignonsuppe

Her får du en lidt for hånden udviklet champignonsuppe. Den er ikke så detaljerig som så mange andre af vores opskrifter, men god appetit!
Samlet tid30 min
Ret: Suppe
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • Friske champignoner
  • Finthakket skalotteløg
  • Fløde 13%
  • Hønsebouillon
  • Konc. tomatpure
  • Karry
  • Timian
  • Friskhakket persille
  • Laurbærblad
  • Mel
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Løgene svitses hurtigt i en klat smør, lidt karry og timian "brændes af".
  • De grofthakkede svampe svitses med til de væsker, mel drysses over og opsuges.
  • Derefter tilsættes tomatpure og laurbærblad, fløde og bouillon kommes ved.
  • Lad det småsimre i ca. 10 min.
  • Smag til med salt og peber, kan evt. "rundes af" m. lidt piskefløde.
  • Hakket persille drysses i til sidst og koges et ganske kort øjeblik.

Noter

Serveres rygende varm med godt brød til.
Der er ingen mængdeangivelse, jeg fandt på suppen da jeg stod med det meste af en stor bakke svampe jeg ikke rigtig kunne finde anvendelse for. Men prøv dig frem!!
Billede er lånt fra HurtigMums. Du kan finde deres variant af champignonsuppe her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *